Landelijk wonen

landelijkWonen in het buitengebied

Voor Wonen in het buitengebied van de Achterhoek en Liemers bent u bij Vossers Makelaardij & Advies aan het goede adres. Wij beschikken naast de benodigde kennis over de woningen ook over ruime kennis op het gebied van natuur en landschap. Hierdoor kunnen wij uw wensen vertalen en u adviseren over een geschikt pand in het buitengebied van de Achterhoek en Liemers.

In het buitengebied hebt u te maken met de eisen van de gemeente. Het is van belang het bestemmingsplan te raadplegen voor u tot aankoop overgaat om na te gaan wat de mogelijkheden en beperkingen zijn van het object, dat u wilt kopen .

Ook hebt u te maken met de eisen van waterschappen en provincies. Uiteraard kan Vossers Makelaardij&Advies u behulpzaam zijn.

Uiteraard verrichten wij ook de verkoopbegeleiding voor woningen in het landelijk gebied. De bestemming van het te verkopen object is van belang. Heeft uw object een agrarische bestemming en zal deze wijzigen in een woonbestemming, dan is het van belang voor de verkoop na te gaan wat de mogelijkheden en beperkingen zijn.

 

Gerelateerd

Landelijk wonen
Agrarisch vastgoed
Wonen in de bebouwde kom