Aankoopmakelaar Achterhoek

Aankoop op het platteland

Er zijn weinig streken in Nederland, waar het zo goed wonen is als in de groene Achterhoek: een fraai landschap, natuur en voldoende voorzieningen. Voor Wonen in het Buitengebied van de Achterhoek en Liemers bent U bij Vossers Makelaardij & Advies aan het goede adres. Wij beschikken naast de benodigde kennis over de woningen en boerderijen in de Achterhoek en in andere regio’s ook over ruime kennis op het gebied van natuur en landschap. Daardoor kunnen wij uw wensen vertalen en u adviseren over een geschikt pand in het buitengebied in de Achterhoek en Liemers, maar ook buiten deze regio. Kortom als u een aankoopmakelaar zoekt voor het buitengebied, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

In het buitengebied heeft u te maken met de eisen van de gemeente. Het is van belang om het bestemmingsplan te raadplegen om na te gaan wat de mogelijkheden en belemmeringen zijn voor u tot aankoop overgaat. Ook kunt te maken krijgen met de plannen van andere overheidsorganisaties, zoals de provincie en het  waterschap. Wij kunnen u dit uit handen nemen, zodat u na aankoop niet voor verassingen komt te staan.

Onderhandelingen

Zodra we een geschikt pand hebben gevonden en u dit object wilt kopen, dan probeert Vossers Makelaardij & Advies een zo gunstig mogelijke prijs en goede voorwaarden te realiseren. Na de koop zorgen wij voor een goede afhandeling bij de notaris.

Heeft u een woonboerderij of huis op het oog?

Schakel dan Vossers Makelaardij & Advies in ten behoeve van advisering over  een marktanalyse voor vaststelling van de werkelijke waarde en laat ons de onderhandelingen voeren met de verkopende partij. Zo krijgt u het object tegen de beste prijs.

Werkzaamheden

Wij voeren de volgende werkzaamheden uit:

  • vooronderzoek (kadaster, bestemmingsplan)
  • gezamenlijke bezichtiging. Rapport van bevindingen en waardebepaling
  • onderhandelingen met  de verkopende partij.
  • werkzaamheden in de afhandelingsfase: o.a.  controleren koopcontract, communicatie met de verkopende partij en de notaris.

 

Tarieven

Wij hanteren het volgende tarief (exclusief BTW):

  • . € 250, – per bezichtiging inclusief vooronderzoek en advies (een tweede bezichtiging van hetzelfde huis wordt niet weer in rekening gebracht)
  • . 8 % van het onderhandelingsresultaat (het verschil tussen vraagprijs en de prijs waarvoor de woning wordt verkocht)